SCOALA COMERCIALA AUSTRIACA DIN ROMANIA

  INFORMATII

Scoala pentru vinzatorii de top

Romania nu mai are tineri calificati

 

 Școala Comercială Austriacă din România (o’SCAR) este un proiect educațional diferit de ce există în România în prezent, unde poți învăța o meserie cu mare căutare: comerciant-vânzător în domeniile alimentar și non-alimentar (încălțăminte, fashion, sport, mobilier și îngrijire personală), direct de la profesioniști din companii de renume. 
Școala este inițiată de Ambasada Austriei-Secția Comercială, în parteneriat cu șapte companii prezente pe piața locală și Colegiul Economic “Costin C. Kirițescu”, având la bază învățământul dual, printr-o combinație ideală a informațiilor teoretice cu cele practice.
Astfel, pe parcursul anilor de studiu, te vei întâlni cu cei mai buni profesioniști în domeniu și vei face practică în departamentele companiilor implicate în program: BILLA, C&A, Deichmann, dm drogerie markt, Hervis, HUMANIC și kika. Unicitatea o’SCAR, care-și va deschide porțile în septembrie 2015, este focusul pe care îl acordă componentei practice, care are o pondere din ce în ce mai crescută: anul I (80% teorie, 20% practică), anul II (40% teorie, 60% practică), anul III (28% teorie, 72% practică). 
La finalul cursurilor, vei primi un certificat profesional recunoscut pe plan european. Vei avea prioritate la angajare în companiile partenere. După finalizarea cursurilor vei putea să-ți continui studiile,mergind pina la invatamintul universitar.
De altfel, vei avea o serie de alte avantaje: decontarea integrală a costurilor aferente transportului în comun, și, în funcție de rezultatele obținute, poți primi o bursă lunară de până la 400 de lei.
Dacă ești absolvent de clasa a VIII-a sau te pregătești acum să finalizezi cursurile gimnaziale, te așteptăm să ocupi unul dintre cele 56 locuri disponibile în cele două clase.
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Copyright ©2014 Colegiul Kiritescu