SCOALA COMERCIALA AUSTRIACA DIN ROMANIA

  COMPANII

Scoala pentru vinzatorii de top

Romania nu mai are tineri calificati

 

 

 


 

BILLA, parte a Rewe Group, a fost înfiinţată în anul 1953 în Austria, fiind prezentă în România din 1999, când a deschis primul magazin în București. În prezent, compania deţine 85 de magazine în toată ţara şi un număr de peste 3.500 de angajaţi. BILLA România este printre principalii angajatori din ţară. Compania pregăteşte şi susţine toţi angajaţii pentru a fi întotdeauna foarte bine pregătiţi astfel încât fiecare client să primească cele mai bune şi clare informaţii, creând o legatură puternică de prietenie şi respect.

 

C&A este unul dintre retailerii de top din Europa, care oferă produse de calitate și modă accesibilă, pentru întreaga familie. Cu magazine în  21 de țări europene, având  peste 37.000 de angajați, C&A oferă locuri de muncă sigure, într-un mediu de lucru familial, orientat către echipă și rezultate. În România este prezent din anul 2009, cu 31 de magazine în toată țara, dintre care 6 în București.

 

Deichmann numără peste 3.600 de magazine și are în jur de 36.150 de angajați la nivel mondial. În 2014, a devenit lider de piață și în România, cu peste 70 de magazine în 46 de orașe din țară, dintre care 10 magazine în București. Această dezvoltare strategică asigură locuri de muncă pentru angajați dornici de performanțe – de la vânzători până la cadre de conducere.

dm drogerie markt este unul dintre cele mai mari lanţuri de drogherii din Europa centrală, care a intrat pe piaţa românească în anul 2007. Intrând în categoria celor mai puternice magazine de retail specializate în domeniul frumuseţe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei, dm drogerie markt oferă clienţilor o gamă largă de produse şi mărci în aceste segmente. Corectitudinea şi încrederea ghidează acţiunile, atât în relația cu clienţii şi angajaţii, cât şi cu partenerii.

 

HUMANIC este prima adresă a pasionaților de pantofi din Europa, care oferă cu fiecare nou sezon cea mai bună selecție de modă internațională la încălțăminte, în acord cu declarația “we love shoes”. Magazinele HUMANIC se găsesc în zece țări, precum Austria, Germania, Cehia, Polonia, România, Croația. În România, primul magazin HUMANIC a fost înființat în 2008, iar acum este prezent în 5 dintre cele mai mari orașe din țară.

 

Hervis Sports este unul dintre cei mai mari comercianți de articole și echipamente sportive din Europa, de origine austriacă, cu peste 170 de filiale în Austria, Cehia, Slovenia, Croația, Ungaria, România și Germania. Motto-ul Hervis Get Movin' simbolizează dedicația Hervis pentru un stil de viață mai bun prin mișcare. Hervis este unul dintre marii susținători ai sportului în Europa, fiind partener în organizarea majorității evenimentelor sportive pentru amatori și profesioniști, în țările în care activează.

 

Compania kika a fost înființată în anul 1973, iar în prezent rețeaua este alcătuită din 32 de magazine în Austria, precum și alte 23 de locaţii în spaţiul Europei de Est, printre care și în România. Din toamna anului 2013, kika a devenit parte a grupului internaţional Steinhoff, a doua companie pe plan mondial pe piaţa de mobilă, şi se numără astfel printre companiile de vârf din domeniul amenajărilor interioare. Compania cuprinde mărci proprii, logistică şi producţie şi numără în prezent peste 87.000 de angajaţi.

 

 

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Copyright ©2014 Colegiul Kiritescu